<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Idén is átadták a Deloitte által létrehozott Közép-Európai Környezeti Jelentés (vagyis "Zöld Béka") Díj elismeréseit. 2009 Zöld Béka díjasa az Audi Hungaria Motor Kft. lett - tájékoztatott a díjalapító cég.

Az Audi Hungaria Motor Kft. kapta a Zöld Béka díjat 2009-ben, míg a második helyen a Magyar Telekom Nyrt., harmadik helyen pedig a Coloplast Hungary Kft. végzett a szakértői bírálat alapján. A 2001-ben létrehozott Zöld Béka Díj eredeti célja, hogy a régió vállalatait felkészítse az Európai Unió környezeti és fenntarthatósági pályázatain való részvételre.

"Az úttörő kezdeményezéssel a hazai és regionális vállalatok szemléletmódjának változásához szeretett volna hozzájárulni Deloitte" - idézi a cég közleménye Reiniger Róbertet, a Deloitte Környezetvédelmi tanácsadás üzletágának igazgatóját.

A díjra a régió bármely országából jelentkezhettek azok a vállalatok, amelyek éves jelentésük részeként, vagy külön környezeti-, fenntarthatósági jelentésben mutatták be környezeti teljesítményüket.

Az idén összesen 27 magyar, 4 szerb és 3 horvát jelentés - pályázat - érkezett a versenyre. A pályázatok minősége alapján a szakértők szerint minden idők legszorosabb versenyét hozta az idei Zöld Béka Díj. Az idei legjobbaknak Szabó Imre környezetvédelmi miniszter nyújtotta át a díjakat.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.