2002. március 25. 11:00

Az Európai Bizottság javítaná az elismert mezőgazdasági és élelmiszer-ipari termékek eredetjelzésének védelmét.

Az Európai Bizottság javítaná az elismert mezőgazdasági és élelmiszer-ipari termékek eredetjelzésének védelmét. Franz Fischler mezőgazdasági biztos szerint az EU minőségi és különleges termékeinek jobb védelme a hamisítás és a méltánytalan verseny ellen nemcsak a fogyasztók tájékoztatása szempontjából fontos, de a termelőket is bátorítja majd - számol be a Rapid.

A bizottsági javaslat a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) valamennyi tagjának megadná a jogot, hogy az Európai Közösségek Hivatalos Közlönyében való megjelenést követő hat hónapon belül tiltakozzon valamely terméknév regisztrációja ellen. Brüsszel célja ezzel az uniós termékek elismertségének erősítése a nemzetközi piacokon.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.