2001. november 29. 11:00

Napjaink legelterjedtebb minőségbiztosítási rendszerei között vannak az ISO 9000-es szabványsorozat alapján kialakított rendszerek, amely a kezdeti ötről az idők folyamán több terültre lett kiterjesztve, minek következtében több, mint húsz tagúra bővült.

ISO 9004-1 - A minőségirányításra és minőségügyi rendszerek elemeire vonatkozó irányelvek

Ez a szabvány irányelveket tartalmaz ajánlásgyűjtemény formájában. Belső minőségirányítási célokra használható, a minőségirányítási, minőségbiztosítási rendszer egyes tevékenységi elemeit tárgyalja.

ISO 9004-2 - Minőségirányítási és minőségügyi rendszerelemek. A szolgáltatás irányelvei.

Ez a szabvány részletesen foglalkozik a szolgáltatások minőségi követelményeivel, a szolgáltatás irányelveivel, a szolgáltatókkal kapcsolatos elvárásokkal.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.