TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2001. december 17. 11:00

A szakemberek egyetértenek abban, hogy a minőség-ellenőrzés és minőség-biztosítás az ISO szabványok szerint akkor érvényesül optimálisan, ha be-ágyazódik a Total Quality Management rendszerbe, annak szisztematikus alapját képezi.

8) Kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolatok

Quality Management irányelvei

Egy szervezet és annak beszállítói kölcsönösen függenek egymástól, és a kölcsönösen előnyös kapcsolat növeli mindkét fél képességét az érték teremtésre.

ISO 9001:1994 rendszerben

Megfelelően meghatáro-zott és dokumentált igényeket kell a beszállítóknak kielégíteniük. Annak érdekében, hogy kontrollálható legyen a beszállító termékei, szolgáltatásai, a beszállító teljesítményét folyamatosan mérni kell.

További lehetőségek

Stratégiai kapcsolatokat kell kiépíteni, biztosítva a korai elkötelezettséget és részvételt a termékek és rendszerek közös fejlesztésében, javításában. Fejleszteni a kölcsönös bizalmat, megbecsülést és elkötelezettséget a vevői elégedettség és a folyamatos fejlődés irányába.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.