2001. december 17. 11:00

A szakemberek egyetértenek abban, hogy a minőség-ellenőrzés és minőség-biztosítás az ISO szabványok szerint akkor érvényesül optimálisan, ha be-ágyazódik a Total Quality Management rendszerbe, annak szisztematikus alapját képezi.

8) Kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolatok

Quality Management irányelvei

Egy szervezet és annak beszállítói kölcsönösen függenek egymástól, és a kölcsönösen előnyös kapcsolat növeli mindkét fél képességét az érték teremtésre.

ISO 9001:1994 rendszerben

Megfelelően meghatáro-zott és dokumentált igényeket kell a beszállítóknak kielégíteniük. Annak érdekében, hogy kontrollálható legyen a beszállító termékei, szolgáltatásai, a beszállító teljesítményét folyamatosan mérni kell.

További lehetőségek

Stratégiai kapcsolatokat kell kiépíteni, biztosítva a korai elkötelezettséget és részvételt a termékek és rendszerek közös fejlesztésében, javításában. Fejleszteni a kölcsönös bizalmat, megbecsülést és elkötelezettséget a vevői elégedettség és a folyamatos fejlődés irányába.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.