2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Graphisoft bejelentette, hogy Drajkó Lászlót, a Microsoft Magyarország leköszönő vezetőjét nevezi ki az amerikai kontinensért felelős értékesítési elnökhelyettes pozíciójába 2012. február 1-től.

Drajkó László 2007 óta volt a Microsoft Magyarország vezetője. A Graphisofthoz most csatlakozik második alkalommal, a Microsofthoz történő távozása előtt nemzetközi értékesítési vezetőként dolgozott a cégnél. „Örömmel üdvözöljük László visszatértét." mondta Várkonyi Viktor, a Graphisoft vezérigazgatója. “A Microsoft Magyarország vezetőjeként szerzett friss tapasztalatai segíteni fogják észak- és dél-amerikai terjeszkedésünket, összhangban az ezekre a földrajzi területekre fókuszáló növekedési terveinkkel."

"Nagy örömmel csatlakozom újra a Graphisofthoz." mondta Drajkó. "Munkám fő fókuszában egy jól strukturált és erős csapat kiépítése áll, hogy hatékonyan segíthessük az értékesítés jelentős növelésére irányuló terveket Észak- és Dél-Amerikában.

Drajkó László kinevezése már a Graphisoft új stratégiájába illeszkedik, ami az értékesítés szervezeti felépítését úgy alakítja át, hogy az hatékonyan támogassa a cég fejlesztési céljait. Ezt a célt szolgálják a Graphisoft jelentős beruházásai a legtehetségesebb szoftverfejlesztők, értékesítési és marketing szakemberek céghez csábításában is.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!