2001. december 5. 11:00

A novemberben megszerzett ISO 9001 minősítés a további erősítés eredménye az új szolgáltatások és az új árstruktúra már a jövőbe mutat.

Az EuroWeb - illetve elődcégei - 1995-ben az internet hazai elindulásával egyidejűleg jelentek meg a piacon, az 1997-től - már EuroWeb-ként - a többi szolgáltatótól alapvetően eltérően, kifejezetten a jelentős üzleti felhasználók minőségi kiszolgálását tűzte ki célul. A stratégia irány eredményesnek bizonyult. A novemberben megszerzett ISO 9001 minősítés a további erősítés eredménye az új szolgáltatások és az új árstruktúra már a jövőbe mutat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.