TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A környezetkímélő betétdíjas csomagolásokról várhatóan decemberre készül el a vonatkozó kormányrendelet, amelynek január 1-jén életbe kell lépnie - mondta Kóródi Mária környezetvédelmi és vízügyi miniszter.

A miniszter a Hulladék Munkaszövetség (HuMuSz) aktivistáitólvett át egy levelet, amelyben a zöld szervezet a tárca szabályozással összefüggő elmulasztott feladataira emlékeztet és felhívja a figyelmet a haladéktalanul szükséges intézkedésekre.

Kóródi Mária megnyugtatta a civil szervezet képviselőit arról, hogy a hulladékok keletkezésének minimalizálását tekintve közös a cél, ám a különböző érdekek összehangolása időt vesz igénybe.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.