2001. december 13. 11:00

Késik a csomagolási hulladékról szóló kormányrendelet megjelenése, noha a rendeletet már júniusra is megígérte a kabinet.

Késik a csomagolási hulladékról szóló kormányrendelet megjelenése. A rendeletet már júniusra is megígérte a kabinet - hangzott el az Öko-Pannon Kht. mai sajtótájékoztatóján. A rendelet a tavaly hatályba lépett hulladékgazdálkodási törvény alapján úgy szabályozza majd az ilyen hulladékok kezelését, hogy 2005-re ezek 50 százalékát szelektíven kezeljék. Ez az arány jelenleg - a termékdíj törvény hatására - 30-32 százalék.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.