Tanulmányok:
Gödöllői Egyetem Közgazdasági és Társadalomtudományi Kar 09/1980 - 06/1985
Végzettség: Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő
Magyar Tudományos Akadémia 09/1985 - 07/1988
Végzettség: Egyetemi doktor 1991, Summa cum Laude, Mezőgazdasági Tudományok kandidátusa 1994
Gödöllői Egyetem Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem 09/1989 - 07/1991
Végzettség: MSC, Külkereskedelem
Szakmai tréningek:
- Managing people, Open Univ, Milton Keynes 1989
- Learning development and managing change Open Univ. Milton Keynes 1994
- Finance for not financial managers, 1996 Nutricia
- Management for high potential, 2000 Royal Numico
- Project management, 2002
Szakmai tapasztalat:
2007 Budapesti Kommunikációs Főiskola Üzleti Tudományok Intézetének
igazgatója
2006 - Royal Friesland Foods Külkapcsolatok Igazgató
2001 - 2006 Royal Friesland Foods Közép-Európai Regionális Igazgató
1997 - 2001 Royal Numico Vezérigazgató
1997 Nutricia Kereskedelmi igazgató és menedzsment kordinátor
1995 - 1996 Nutricia Humán erőforrás vezető a Nutricia magyar leányvállalatainál (Egis - Nutricia, Milupa Hungary, Hajdútej, Nutricia Hungary)
1988 - 1995 Mezőgazdaságtudományi Egyetem, Gödöllő Közgazdasági és Társadalomtudományi Kar Vezetés és emberi erőforrás Tanszék
Tanársegéd 1988 - 1991
Adjunktus 1991 - 1994
Docens 1994 -
1985 - 1988 Magyar Tudományos Akadémia, Budapest
Munkakör: tudományos aspiráns
Terület: logisztika
Részvétel szakmai testületekben:
2005 - Magyar Nemzeti Élelmiszertechnológia Platform alapító tag
2005 - Táplálkozás, Életmód és Testmozgás Platform alapító tag
2003 - 2005 Tejtermék Tanács elnök
2002 - ÉFOSZ alelnök
1997 - Tejtermék Tanács elnökségi tag
Társadalmi szerepvállalás:
2003 - Címzetes egyetemi professzor - Szent István Egyetem
2002 - Magyar Sajt Lovagrend nagymestere
1994 - 1998 Önkormányzati Testület tag, Gödöllő