2002. március 22. 11:00

Tatabányán a kanadai érdekeltségű Zenon Environmental Inc. nyolcszázmillió forint befektetéssel kutató-fejlesztő (K+F) bázist alakít ki.

Tatabányán a kanadai érdekeltségű Zenon Environmental Inc. nyolcszázmillió forint befektetéssel kutató-fejlesztő (K+F) bázist alakít ki - jelentették be a cég vezetői. A Zenon 10 évvel ezelőtt nyitotta meg a városban első magyarországi üzemét, amelyben a világszínvonalat képviselő membrántechnológián alapuló kommunális és ipari vízkezelő berendezéseket gyártanak és exportálnak Közép- és Kelet-Európába.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.