<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító Zrt. (Mavir) vezérigazgató-helyettesét az ENTSO-E irányító testületének tagjává választották.

A Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító Zrt. (Mavir) vezérigazgató-helyettesét, Oroszki Lajost az európai villamosenergia rendszerirányítók új szervezetének, az ENTSO-E irányító testületének tagjává választották.

A 34 európai ország 42 villamosenergia rendszerirányítóját tömörítő szervezet a napokban Brüsszelben tartotta meg a közgyűlését. A magyar villamosenergia rendszerirányító rendszerirányítási és informatikai vezérigazgató-helyettesét ezen a fórumon választották be a 10 tagú igazgatóságba.

Az ENTSO-E-t 2008. december 19-én alapították az európai rendszerirányítók a műszaki és piacfejlesztés területén történő együttműködés erősítésére, a rendszerirányítás és a hálózatfejlesztés koordinációjára, valamint az európai villamosenergia-piac integrációjának elősegítésére.

A tervek szerint az ENTSO-E 2009. június végéig átveszi a jelenleg működő európai rendszerirányítói szervezetek - az ETSO (European Transmission System Operators), az UCTE (Union for the Co-ordination of Transmission of Electricity), továbbá Skandinávia és Izland rendszerirányítója, a Nordel, az egyesült királyságbeli UKTSOA, a balti országok által létrehozott BALTSO, valamint Írország és Észak-Írország szervezete, az ATSOI - tevékenységét és feladatait.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.