2009. augusztus 31. 07:06

Bajnai Gordon miniszterelnök szeptember elsejével Matos Zoltánt nevezi ki a Magyar Energia Hivatal elnökének - tájékoztatott a kormányszóvivői iroda hétfőn reggel.

A Hivatal korábbi elnökének nyugdíjba vonulása miatt megüresedő posztra kiírt pályázat alapján kinevezett új elnök megbízatása – a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően – hat évre szól.

A közgazdász végzettségű Matos Zoltán az E.On Hungária Zrt.-nél több mint egy évtizeden keresztül betöltött vezető pozíciókban szerzett tapasztalatot az energetika területén.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.