<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap otthonunk, munkahelyünk energia felhasználása. Az épületgépészeti tervezés sokszor anyagi okok miatt kizárólag a kötelező gáz, víz, elektromos kiviteli tervek készülnek el.

A meglévő ingatlanokon történő energetikai felmérések megmutatják, hol szökik a meleg. Ha felelősségteljesen gondolkodunk a jövőnket illetően, célszerű a "fizess most, hogy később spórolj" elvet követve energetikailag korszerűvé alakítanunk meglévő vagy épülő ingatlanunkat. Számos kísérlet igazolja, hogy a megújuló energiák kutatása a későbbiekben jelentős gazdasági bevételt eredményezhet a gazdasági élet szinte valamennyi területén. Olyan kivitelezőre essen a választásunk, aki a gondos tervezés során a legmegfelelőbb fűtési, elektromos fogyasztási és egyéb épületgépészeti megoldásokat a megrendelővel közösen az igényeknek megfelelően dolgozza ki. A befektetések megtérülését is pontosan meghatározva tudunk dönteni arról, hogy milyen megoldások közül válasszunk.

A Moviád-Energy Kft. energetikai megoldásokra szakosodott mérnökei nem csupán a kivitelezésben, hanem már az épületgépészeti tervezésben is segítséget nyújtanak új és meglévő épületek esetében egyaránt.  Legyen szó épületek szigeteléséről, napenergia, szélenergia felhasználásról, gépészeti tervezésről, energetikai tanúsításról, vagy akár építőipari kivitelezésről, a Moviád-Energy Kft. minden kérdésre tudja a választ! A cég saját fejlesztésű háztartási kiserőműve teljesen képes kiszolgálni egy-egy háztartást, alkalmas sziget üzemmódban és hálózatra történő feltáplálásban is gazdaságosan működni. A kiserőmű kizárólag megújuló energiákat használ, káros anyag kibocsátása nincsen. A rendszer mellé csatlakozik az intelligens házakra jellemző vezérlő elektronika, melyet akár okostelefonokról is irányíthatunk. A kiserőmű működés közben is megtekinthető a cég székhelyén.

A Moviád-Energy Kft. 2008-ban alakult, kifejezetten környezettudatos technológiák és szolgáltatások fejlesztésére, kutatására, forgalmazására. A cég tevékenységeinek egyik fő ága a speciális építészeti kivitelezés és tervezés illetve a kutatás-fejlesztés.

A Moviád-Energy Kft. tagja 2011 óta Vonnák  József feltaláló, akinek a nevéhez számos találmány kapcsolódik, elég, ha itt csak a Vonnák-féle szélkerékre gondolunk. Ettől az évtől kezdve az események felgyorsultak. A társaság egyre komolyabb munkák során tudta bizonyítani csapata és technológiája sikerességét.  2012- ben a Buderus GmbH -val közösen kazán és turbina fejlesztésében vett részt a társaság. A projekt fő célkitűzése a hulladék hő, illetve esetleges sarjú gőz hasznosítása illetve ezen lehetőségek kihasználása volt zöld energia nyerése érdekében.  Ugyanebben az évben a cég újabb sikeres fejlesztést hajtott végre: megtörtént az első háztartási kiserőmű, a HEVHER 50 széria üzembe állítása, valamint a találmányok szabadalmi oltalmi letétbe helyezése. Ez a berendezés képes ellátni egy háztartás fűtését és elektromos igényét is. A berendezés nem használ fel fosszilis energiát, káros anyag kibocsátása nulla.

(X)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.