TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az ismertetett tapasztalatok a Digart International Ltd. magyarországi tanúsítási tevékenységére alapulnak. A Digart International Ltd. Magyarországon 1996. óta folytat tanúsítási tevékenységet, - 2000. óta magyarországi akkreditáltsággal - elsősorban a kis és közepes szervezetek körében. A 2001. decemberéig kiadott tanúsítványok száma 366.

Gazdaságossági szempont indokolhatja a tételes mérés mellőzését, ha túl drága a vizsgálat, vagy túl nagy a darabszám, esetleg felesleges, mert a berendezés műszaki színvonala garantálja a megfelelőséget. Tehát álláspontunk szerint a szabványpont nem zárható ki, ha a termék jellege, felhasználási területe, vagy gazdasági megfontolások nem teszik lehetővé az ellenőrzést. Az ilyen folyamatokat szabályozni kell a 7.5.2. fejezet a)-e) pontjában megfogalmazottak szerint.

Az ISO 9001:2000 szabvány által kínált lehetőségek kiaknázásának jelentős tartalékai vannak a szervezeteknél. Az előzőekben említett és a többi szabvány elvárás esetében is fontos – a szabvány hazai életképességét eldöntő – kérdés, hogy azokat ne formálisan, hanem a tevékenység hatékonyságát, jövedelmezőségét segítő módon alkalmazza a szervezet.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.