<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Pintér Zoltán mintegy tizenhat éves szakmai referenciával rendelkezik. A BIG4 tagjai közül dolgozott a PricewaterhouseCoopers mellett a Deloitte-nál, továbbá a Citibank Magyarországnál és a Rabobank Magyarországnál is.

A pénzügyi diplomával és belső audit szakértői oklevéllel bíró specialista széleskörű tapasztalattal rendelkezik az üzleti viták és bírósági ügyek pénzügyi szakértőként történő támogatásában ugyanúgy, mint a visszaélés-megelőzés és felderítés, kárenyhítés területén. Kompetenciái közé tartozik a belső elkövető általi visszaélés-gyanús ügyek vizsgálata, a globális compliance sztenderdeknek történő megfelelés biztosítása, a belső audit (speciális belső ellenőrzési vizsgálatok – corporate governance audit, belső ellenőrzés minőségvizsgálata), valamint regionális kontrollrendszerek kialakítása, bevezetése és működtetése.

2009-ben részt vett a Globális gazdasági bűnözés című tanulmány magyarországi jelentésének kidolgozásában, valamint számos visszaélés-megelőzési és felderítési, compliance és belső ellenőrzési vizsgálatot vezetett Magyarországon és a kelet-közép európai régióban. Anyavállalati audit csapat tagjaként vizsgálta a fraud risk management, compliance és belső ellenőrzési területek működését a régió több országában. Professzionális karrierjének kiemelt projektjei voltak a média szektor egyik legnagyobb bírósági ügyében pénzügyi szakértőként történő közreműködés, a kelet-közép európai régió egyik jelentős beruházásának projekt auditja, egy nemzetközi bankcsoport több magyarországi és régiós leányvállalatánál visszaélés-megelőzési rendszerek bevezetésének felügyelete és szakértői támogatása.

Menedszment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.