2p

Pintér Zoltán mintegy tizenhat éves szakmai referenciával rendelkezik. A BIG4 tagjai közül dolgozott a PricewaterhouseCoopers mellett a Deloitte-nál, továbbá a Citibank Magyarországnál és a Rabobank Magyarországnál is.

A pénzügyi diplomával és belső audit szakértői oklevéllel bíró specialista széleskörű tapasztalattal rendelkezik az üzleti viták és bírósági ügyek pénzügyi szakértőként történő támogatásában ugyanúgy, mint a visszaélés-megelőzés és felderítés, kárenyhítés területén. Kompetenciái közé tartozik a belső elkövető általi visszaélés-gyanús ügyek vizsgálata, a globális compliance sztenderdeknek történő megfelelés biztosítása, a belső audit (speciális belső ellenőrzési vizsgálatok – corporate governance audit, belső ellenőrzés minőségvizsgálata), valamint regionális kontrollrendszerek kialakítása, bevezetése és működtetése.

2009-ben részt vett a Globális gazdasági bűnözés című tanulmány magyarországi jelentésének kidolgozásában, valamint számos visszaélés-megelőzési és felderítési, compliance és belső ellenőrzési vizsgálatot vezetett Magyarországon és a kelet-közép európai régióban. Anyavállalati audit csapat tagjaként vizsgálta a fraud risk management, compliance és belső ellenőrzési területek működését a régió több országában. Professzionális karrierjének kiemelt projektjei voltak a média szektor egyik legnagyobb bírósági ügyében pénzügyi szakértőként történő közreműködés, a kelet-közép európai régió egyik jelentős beruházásának projekt auditja, egy nemzetközi bankcsoport több magyarországi és régiós leányvállalatánál visszaélés-megelőzési rendszerek bevezetésének felügyelete és szakértői támogatása.

Menedszment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!