1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Procter&Gamble (P&G) két gyártási kóddal rendelkező blend-a-dent protézisrögzítő termékét visszahívta - közölte a cég.

A P&G a termékeket megelőző célzattal hívja vissza, mert a Gross Gerau-i (Németország) gyárukban készült műfogsorrögzítőkben nagyon alacsony mennyiségben Burkholderia cepacia baktériumot találtak. A közlemény szerint a termék használatából eredő egészségügyi károsodás valószínűsége alacsony, megbetegedésről szóló bejelentést a vállalat a mai napig nem kapott.

A P&G egy rutinellenőrzés során észlelte a problémát és azonnal megtette a szükséges lépéseket, a probléma teljes kivizsgálása jelenleg is folyamatban van.

A gyártási minőségellenőrzés eredményei alapján az érintett két gyártási kódú termék közül a 0209028891 gyártási kóddal rendelkező a magyar piac mellett a horvát piacra is kikerült, a 0155829301 gyártási kóddal rendelkező a magyar piac mellett a cseh, a szlovák és a horvát piacokon található meg.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!