<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Az Andrássy úti üzlet mellett a Saturn áruházakban és a Media Markt üzletekben is megjelent a formatervezett Nespresso kávéfőzőgépek teljes termékskálája. A kiskereskedelmi bevezetést a cég kilenc budapesti üzletben indította el, melyet 2008 szeptemberétől az év végéig a két áruházlánc üzleteiben való országos megjelenéssel hálózattá bővít.

2008 júniustól a Saturn áruházaiban és a Media Markt fővárosi üzleteiben is jelen lesz a Nespresso. Az adagolt kapszulás kávé készítésére kifejlesztett, formatervezett berendezések teljes skálája kapható a kiskereskedelmi hálózatban. 2008 szeptemberétől az év végéig a Saturn áruházaiban és a Media Markt lánc összes magyarországi üzletében forgalomba kerülnek a kávéfőző berendezések.

A Nespresso 2006 márciusában jelent meg Magyarországon. Első hazai tapasztalatai nagyon pozitívak, ami az egyedi, hármas pillérre épülő stratégia mellett a cég szerint komoly hagyományokkal rendelkező magyar kávé-, illetve eszpresszókultúrának köszönhető.

"A növekvő igényekre a kiskereskedelmi értékesítés bevezetése a válaszunk. Ennek első, átgondolt lépéseit 2007 őszén, néhány stratégiailag kiválasztott üzletbe történő belépéssel tettük meg, mint például a hasonlóan prémium márkának számító Lignet Roset vagy a Haas & Czjzek Porcelán- és kristályáruház. A cég az egyedi szempontok szerint kiválasztott üzletek mellett – válaszul a vásárlóktól érkező nagy érdeklődésre – a Saturn áruházakban és a Media Markt hálózat  üzleteiben is megkezdte a Nespresso-gépek forgalmazását" – mondta el Flesch Gábor, a Nespresso magyarországi üzletfejlesztési vezetője.

Menedzsment Fórum