2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az Andrássy úti üzlet mellett a Saturn áruházakban és a Media Markt üzletekben is megjelent a formatervezett Nespresso kávéfőzőgépek teljes termékskálája. A kiskereskedelmi bevezetést a cég kilenc budapesti üzletben indította el, melyet 2008 szeptemberétől az év végéig a két áruházlánc üzleteiben való országos megjelenéssel hálózattá bővít.

2008 júniustól a Saturn áruházaiban és a Media Markt fővárosi üzleteiben is jelen lesz a Nespresso. Az adagolt kapszulás kávé készítésére kifejlesztett, formatervezett berendezések teljes skálája kapható a kiskereskedelmi hálózatban. 2008 szeptemberétől az év végéig a Saturn áruházaiban és a Media Markt lánc összes magyarországi üzletében forgalomba kerülnek a kávéfőző berendezések.

A Nespresso 2006 márciusában jelent meg Magyarországon. Első hazai tapasztalatai nagyon pozitívak, ami az egyedi, hármas pillérre épülő stratégia mellett a cég szerint komoly hagyományokkal rendelkező magyar kávé-, illetve eszpresszókultúrának köszönhető.

"A növekvő igényekre a kiskereskedelmi értékesítés bevezetése a válaszunk. Ennek első, átgondolt lépéseit 2007 őszén, néhány stratégiailag kiválasztott üzletbe történő belépéssel tettük meg, mint például a hasonlóan prémium márkának számító Lignet Roset vagy a Haas & Czjzek Porcelán- és kristályáruház. A cég az egyedi szempontok szerint kiválasztott üzletek mellett – válaszul a vásárlóktól érkező nagy érdeklődésre – a Saturn áruházakban és a Media Markt hálózat  üzleteiben is megkezdte a Nespresso-gépek forgalmazását" – mondta el Flesch Gábor, a Nespresso magyarországi üzletfejlesztési vezetője.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!