<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ságodi Attila 2010. január 1-jétől partnerként csatlakozott a KPMG budapesti energetikai és közüzemi tanácsadó csoportjához. A szakember elsődleges feladata a hazai és közép-kelet-európai régióban tevékenykedő energetikai ügyfelek magas szintű kiszolgálása, valamint az üzleti és értékesítési volumen növelése új piaci szegmensek elérése által.

Ságodi Attila, a KPMG-hez történő csatlakozását megelőzően a Boston Consulting Group-nál (BCG) építette fel tanácsadói karrierjét, ahol az elmúlt tíz év során a hazai energetikai szektor meghatározó szereplőivel együtt dolgozva jelentős iparági tapasztalatokra tett szert.

Ságodi Attila

A KPMG budapesti irodájának kiemelt iparági fókuszú, kizárólag energetikai ügyfelekre specializálódott csoportja stratégiai szerepet tölt be a KPMG világában. 2009-ben Budapesten hozták létre a KPMG belső, globális energetikai és közüzemi információ- és tudásmenedzsment központját (Global Power & Utilities Knowledge and Resource Center), valamint szintén budapesti kezdeményezéssel és irányítással épül ki a KPMG integrált, közép-kelet-európai energetikai tanácsadó csoportja, Kiss Péter partner vezetésével.

Ságodi Attila partnerként történő csatlakozásával Kiss Péternek lehetősége nyílik több időt fordítani globális és regionális pozícióiból fakadó feladatainak ellátására, melynek keretében célkitűzései között szerepel a kiemelt hazai és nemzetközi energetikai ügyfelekkel történő kapcsolatépítés, valamint az általuk indított energetikai projektekhez nyújtott stratégiai, tranzakciós, vállalatfinanszírozási, szervezet-átalakítási, kockázatkezelési és szabályozási területeken nyújtott tanácsadási szolgáltatásokból származó üzleti volumen növelése.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.