1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Benda Gergely személyében új vezető érkezett az HBO Magyarország élére. Benda július 1-jétől tölti be a pozíciót - olvasható a cég keddi közleményében.

Az HBO Magyarország új vezetője a zeneiparból érkezett az előfizetéses prémium csatornához. 2009-től a Universal Music ügyvezető igazgatója volt, ahol a cég vezetése mellett reklámpiaci zenei koncepció-menedzsmenttel is foglalkozott. Korábban a Hamu és Gyémánt cégcsoporthoz tartozó KOD Média Kft.-nél mobiltartalom-szolgáltatásért felelt, továbbá az üzletfejlesztési feladatokat is ellátta. Ezt megelőzően először az EMI Zenei Kft. speciális kiadványokért felelős marketing menedzsereként, majd 2004-től művészeti és marketing igazgatójaként dolgozott.

Új munkakörében feladatai közé tartozik többek között az HBO kereskedelmi bevételeinek növelése, a hazai saját gyártás irányítása, illetve az HBO GO szolgáltatás kiterjesztése a magyar piacon.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!