2008. december 8. 08:29

A külföldi és belföldi vendégek által kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 2008 első tíz hónapjában egy százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.

Az idén az  első tíz hónapban 3,096 millió külföldi vendég 8,946 millió vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken, a vendégek száma két százalékkal emelkedett, miközben a vendégéjszakák száma két százalékkal csökkent 2007 azonos időszakához képest.

Az időszak folyamán a kereskedelmi szálláshelyek 3,579 millió belföldi vendéget és 8,787 millió belföldivendég-éjszakát regisztráltak. A vendégek száma három százalékkal emelkedett, míg a vendégéjszakáké nem változott.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.