TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió, a Magyar Turizmus Zrt. és a magyarországi borvidékek pincészetei idén is összefognak, hogy népszerűsítsék a pincelátogatást, élénkítsék a hazai borturizmust. Ennek köszönhetően 2008-ban harmadik alkalommal is megrendezik a Nyitott Pince Napok akciót. A több mint száz csatlakozott pincészet idén is három napon keresztül várja a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval.

Idén Pünkösdkor, 2008. május 10. és 12. között újra megrendezik a Nyitott Pince Napokat. A három napos akciótól a szervezők a vendégéjszakák számának növekedését remélik, tekintettel arra, hogy a borbarátok várhatóan a tőlük távolabb eső borvidékekre is ellátogatnak. Cél, hogy mind többen ismerjék meg Magyarország borvidékeit, változatos borkínálatát, és egyre nagyobb borkedvelői kör alakuljon ki.

Az akció keretében a csatlakozó pincék vállalják, hogy a háromnapos rendezvény ideje alatt legalább két napon 9 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a gazda, vagy borhoz értő személyzet fogadja a vendégeket, akik megtekinthetik a borospincét, illetve megismerkedhetnek a borkészítés rejtelmeivel. A vendégek továbbá 3 féle bort ingyen, vagy kedvezményes áron kóstolhatnak meg. A pincék jelentkezését a Nyitott Pincék Szövetsége fogadta, illetve koordinálta.

A Nyitott Pincék Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. széleskörű promóciót fejt ki az akció népszerűsítésére. Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson az akció híre és a csatlakozott pincék listája, a Magyar Turizmus Zrt. már az Utazás Kiállításon is népszerűsítette az eseményt szórólapokon, valamint rádiós és televíziós programajánló műsoraiban.

A marketingszervezet továbbá napilapok mellékleteként és a Tourinform hálózat segítségével is tájékoztatást ad a Nyitott Pince Napokról, és az akcióban részt vevő pincék elérhetőségeiről. A rendezvényen részt vevő pincék népszerűsítését az adott településen kihelyezett plakátok is segíteni fogják.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.