<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
mfor.hu

Messze még a fűtési szezon, de akár már most el lehet kezdeni az ezzel kapcsolatos előkészületeket annak érdekében, hogy kényelmesen tölthessük az őszi-téli hónapokat. Ha szeretnél valami újat kipróbálni, akkor érdemes nyitni az elektromos fűtés felé!

Manapság még mindig a gázzal vagy fával történő fűtés számít a legnépszerűbb megoldásnak, ugyanakkor a technológia folyamatosan fejlődik. Ennek köszönhetően ma már egyre többen használnak elektromos fűtés rendszereket otthonukban. 

De vajon minek köszönheti a népszerűségét, mit kell tudni róluk, és mitől olyan szuperek a fűtésre optimalizált légkondicionálók? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

Mitől olyan jó az elektromos fűtés? 

Ma már egyre többen döntenek úgy, hogy az elektromos fűtési megoldások közül választanak otthonukban. Nagyon jól teszik, ugyanis ez a lehetőség számos előnnyel bír a hagyományos alternatívákhoz képest. 

Először is, az elektromos fűtési eszközök egyszerűen felszerelhetőek, könnyen beüzemelhetőek, tisztításuk egyszerű, karbantartásuk sem különösebben költséges. Ennek köszönhetően jó megoldás lehet azok számára is, akik szeretnének erre minél kevesebb időt fordítani. 

Ha te is a környezettudatosság híve vagy, akkor biztosan fontos információ a számodra, hogy az elektromos fűtési eszközök környezetbarátak. Ennek oka, hogy ezek a készülékek nem szennyezik a környezetet az égés során keletkező káros anyagokkal.

Fűtésre optimalizált klímák

Ha korlátozott hely áll rendelkezésedre, akkor érdemes előre gondolkodni, és olyan készüléket beszerezni, amely nem csak télen, de nyáron is hasznos lehet számodra. Ezek a fűtésre optimalizált klímák, amelyek értelemszerűen melegben hűtenek, hidegben fűtenek. 

Sokan hiszik azt, hogy az ilyen jellegű készülékek valójában hűtésre vannak kitalálva, így a téli mínuszokban nem állják meg a helyüket. Ez azonban nincs így, hiszen ha minőségi klímát választunk, az a leghidegebb napokon is elég hőt fog számunkra biztosítani. Érdemes körbenézni a HűtésFűt.hu fűtési eszközök kínálatában, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb darabot. 

Fontos funkciók

A készülékekkel szemben fontos szempont, hogy letisztult stílusukkal tökéletesen illeszkedjenek otthonunkhoz. Ugyanakkor mégiscsak a kényelmi funkciók azok, amelyek a legnagyobb jelentőséggel bírnak.

Manapság például népszerű funkció, hogy a klíma telefonon keresztül beüzemelhető legyen, hogy otthonunkba lépve a megfelelő hőmérséklet várhasson minket. De ugyanilyen hasznos a mozgásérzékelő funkció, amely érzékeli, ha nem tartózkodunk a helyiségben, így a készülék csökkenti a teljesítményét. 

A mindennapi életben hasznos lehet még az alacsony zajszintű üzemmód, az éjszakai üzemmód, az időzítő funkció vagy az automatikus légterelés az egyenletes légelosztásért. Hogy melyikre lesz szükségünk, az a használat gyakoriságától és a helyiségtől függ!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.