1p

A járvány alatt megnövekedett azok száma, akik a bezártság okozta lelki tünetek, szorongás, depresszió miatta pszichológushoz fordultak. Az online kommunikáció pedig a segítségükre sietett, személyes találkozó nélkül is hozzá lehetett jutni a kezelésekhez, a pszichoterápia jól működött a zoom-on keresztül is. Ugyanakkor számtalan más formája is létezik a lélek karbantartásának. Ilyen például a shiatsu is, egy sajátos keleti kezelési forma, mely érintéssel gyógyítja a pszichés problémákat. Márpedig a testi kontaktus ebben az esetben mással nem pótolható. Jászberényi Éva, a Három Forrás shiatsu központ szakmai vezetője beszélt a karanténban eltöltött hónapokról, a kényszerű szünetről, és arról, miért is fordulnak a vírus második hulláma előtt egyre többen hozzá.  

Az interjú eredetileg laptársunk az eletforma.hu oldalán jelent meg.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!