2p

 Budapestről induló utasokat céloz a Ryanair-Wizz Air csata. Most az ír fapados jelentett be járatokat.

Az ír fapados a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre indít hetente háromszor közlekedő járatot Budapestről a 2023/24-es téli menetrendi időszakban, ezzel közvetlenül versenybe szállva az útvonalon októbertől heti 2-ről 4-re duplázó Wizz Airrel szemben - írta az airportal.hu. A szaklap szerint az október 29-től, hetente háromszor közlekedő járatok keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként repülnek a légitársaság foglalási rendszere szerint.

Ryanair-gép és utasai Ferihegyen. Fotó: mfor/Mester Nándor
Ryanair-gép és utasai Ferihegyen. Fotó: mfor/Mester Nándor

Az FR 9943 járatok reggel 5:55-kor szállnak fel Budapestről, és 5 óra 35 perc repülést követően 10:25-kor érkeznek meg a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre, majd 11:05-kor indulnak vissza FR 9944-es járatszámmal, és 5 óra 10 perces repülés után, 17:15-kor szállnak le Ferihegyen.

A járatokat a Ryanair Sun lengyel leányvállalat budapesti bázisú repülőgépei teljesítik. Az útvonalra a téli menetrend végéig lehet repülőjegyeket foglalni, az utolsó járat március 28-án közlekedik.

Az ír légitársaság emellett Gran Canariára és Lanzarotéra is repül Budapestről az idei téli menetrendben, előbbi úti célra hetente két (csütörtök, vasárnap), utóbbira heti egy (csütörtök) alkalommal.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!