<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jó darabig a Fidesz-KDNP képviselője állt nyerésre a részleges feldolgozottsági adatok mellett Baranyában az 1. számú választókörzetben, ám most Mellár Tamás, az ellenzék képviselője átvette a vezetést. 

Egész sokáig nyerésre állt Kővári János, a Fidesz-KDNP képviselője Baranya megye 1. számú választókörzetében, de most, 46,07 százalékos feldolgozottságnál átvette a vezetést Mellár Tamás, az ellenzék képviselője, s a jelenlegi 66,29 százaléknál is tartja előnyét.

Mellár Tamás ha minimálisan is vezet, de átvette az elsőséget. Fotó: Párbeszéd Magyarország
Mellár Tamás ha minimálisan is vezet, de átvette az elsőséget. Fotó: Párbeszéd Magyarország

Mellár Tamás közgazdász jelenleg 43,14 százalékon áll, míg Kővári János 42,94 százalékon, azaz ha minimálisan is, de vezet. 

A 2018-as választáson Mellár a Baranya 1-es körzetében a fideszes Csizi Pétert győzte le, 39,2 százalékot szerzett, míg a kormánypárti politikus csaknem 37 százalékot. A többi szavazatot a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MKKP jelöltje vitte el. 

Mögöttük Varga Tamás, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője áll 5,4 százalékkal, Nagy Richárd 3,81 százalékkal a Kétfarkú Kutyapárttól, a független Bognár Szilvia pedig 2,94 százalékot szerzett meg eddig az utána következő három jelölt előtt, akik a Megoldás Mozgalom, a Normális Párt, valamint a Munkáspárt-ISZOMM képviselői.

Folyamatosan frissülő hírfolyamunk:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.