2019. október 12. 09:20

Rendezvényt szerezni nem akkora ördöngösség – gondolják sokan egészen addig a pillanatig, amíg bele nem vágnak. Persze a kis családi eseményekkel és kerti partikkal még bárki elboldogul, ugyanakkor egy nagyobb kaliberű rendezvényt megszervezni már nem csak móka és kacagás. Erre persze mi magunk is rájövünk, amint átgondoljuk, milyen előkészületeket kellene elvégeznünk.

Arról nem beszélve, hogy mivel nincs meg a kellő tudásunk és tapasztalatunk, a teendők listája bizony hiányos is lehet. Aztán az utolsó pillanatban kapkodunk, ha elfeledkeztünk valamiről. Sőt, a szervezéssel meglehetősen sok energia és bosszúság is jár.

Lássuk tehát, milyen előnyökhöz juttat minket egy profi rendezvényszervező cég!

  1. Egy jó szakember pénzt spórolhat nekünk

Azt gondoljuk, hogy ha magunk szervezzük meg az adott eseményt, akkor sokkal jobban járunk anyagilag. Nos, nem feltétlenül! A rendezvényszervezőnek számos üzleti kapcsolata van, amelyek egyszerre hosszú távúak és kedvezményesek. Gondoljunk a különböző beszállítókra, esetleg fellépőkre. Plusz: egy profi szakember már pontosan tudja, hol spórolhat nekünk némi pénzt.

  1. A rendezvényszervező cég mögött masszív szakmai múlt áll

Már csak a megfelelő helyszín, a szállítók, a gyártók és a fellépők megtalálása is egy kisebb harc. És ebben a csatában bizony meglehetősen sok erőforrást veszíthetünk. Biztosan ezt akarjuk?

Egy rendezvényszervező szakember a kapcsolatai révén előnyhöz juttat minket, megspórolja nekünk az időt, az energiát és a pénzt, ráadásul tudja, hogy min múlik az adott rendezvény sikere – legyen szó egy esküvőről vagy egy konferenciáról.

  1. Leveszi a vállunkról a stressz terhét

A stressz az a családtag, aki folyton ott leselkedik körülöttünk, mindenáron bele akar avatkozni az életünkbe, és semmi segítséget nem várhatunk tőle. A saját szervezés mindig idegeskedéssel és izgulással jár, ami abból is fakad, hogy sokszor fogalmunk sincs, mit csinálunk.

Szerencsére mindig kéznél lehet egy kiváló stressznyelő, az eseményszervező. Ő még ezt is magára vállalja, hogy a lehető legjobban ki tudjuk élvezni a rendezvény előkészületeinek varázsát.

  1. Megszabadít a marketing feladatoktól

Persze egy esküvő nem igényel marketinget, ugyanakkor egy gálavacsora, egy kiállítás vagy egy konferencia már annál inkább. Vajon ezzel a feladattal meg tudnánk birkózni? Egy rendezvényszervezőnek kétségtelenül sikerülne…

Neki megvan a tudása és a kapcsolati hálója ahhoz, hogy a legütősebb marketingfogásokat alkalmazva kreatív kommunikációt építsen az eseményünk köré.

Ha úgy döntünk, hogy inkább bízzuk a munkát egy profira, a Horizont rendezvényszervező csapata a rendelkezésünkre áll.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!