2017. június 16. 09:48

Kispálya lesz az épülő focistadion mellett, kiglancolják a kézicsarnokot, és a kivitelezők nem fognak meglepetést okozni.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Összesen nettó 522 millió forint értékben kaptak újabb megbízást Kisvárdán azok, akik a városban megbízásokat szoktak kapni. Két új szerződés keretében kell tovább virágoztatni Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter városának sportéletet, megint a Penta Industry Kft. és a Nyírépszer Hungária Kft. volt a befutó.

A Penta tereprendezési munkát nyert a focistadion mellett, melyet amúgy is ők építenek, 1,5 milliárdból. A kisvárdai önkormányzat megrendelése szerint egy fedett edzőcsarnok területének előkészítő munkáit kell elvégezniük. Itt 40x60 méteres műfüves pálya lesz, meg a hozzá tartozó szociális épületrész.

Az önkormányzat hirdetmény nélkül, közvetlen ajánlattételi eljáráson tett igazságot a beérkező pályázatok között. A debreceni NÉGYEN 2002 Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. és a DÉSZ-KER Zrt. maradt hoppon, mert a Penta ajánlata volt a legkedvezőbb. Ők a tereprendezést nettó 228 millió forintért vállalták el.

A fővárosi Nyírépszer a Kisvárdai Kézilabda Club SE-től nyert újabb munkát. Itt a sportcsarnokot kell kívül-belül felújítani. A Kisvárdán sportszállót és apartmanházat is építő cég az új projektért folyó versenyben a bocsaikerti MÁRKÓ-BAU GENERÁL Építőipari Szolgáltató Kft.-t, valamint a NÉGYEN-t és a DÉSZ-KER-tütötte ki a nyeregből. A szerződésük értéke nettó 294 millió forint. Ezt javarészt feltehetőleg abból a 250 millióból fedezik, amit a tavaly év végi pénzosztásban adott oda a kormány a Kisvárdai Kézilabda Akadémiának a Kisvárdai Kézilabda Club fejlesztéseire.

mfor.hu