2016. október 5. 12:43

Jelentős, 80 százalékos utasforgalom-bővüléssel számol Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Ryanair a budapesti piacon öt éven belül - közölte Horváth Evelin marketing vezető szerdán Budapesten.

Az ír légi cégnek 15 százalékos részesedése van a ferihegyi utasforgalomból, 22 járatot közlekedtetnek. A jövő nyári menetrendben már East Midlands-be is indít a cég járatokat, amelyek heti háromszor közlekednek, illetve nyáron is üzemelni fog a berlini és nürnbergi járat is.

A 2017-es évre a Ryanair Budapesten 2,1 millió utast prognosztizál, 12 százalékkal többet, mint ebben az évben. A legutóbbi teljes évben, 2015-ben Budapesten 1,5 milliós forgalma volt a cégnek. Teljes hálózatán a Ryanair az elmúlt évben 10,6 millió utasa volt.

Ezeket a gépeket tesztelik Budapesten

Kérdésre válaszolva Matthias Wenk, marketing igazgató elmondta, továbbra is tárgyalnak a debreceni repülőtérrel, mivel a légitársaság szeretne a kelet-magyarországi régióból is járatokat indítani.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.