2009. szeptember 24. 06:16

A BKV jelenlegi, 12,5 millió forintos szerződése alapján a Helyi Téma 12 megjelenési lehetőséget biztosított - közölte a közlekedési társaság.

A BKV-nak tudatos és átgondolt médiastratégiája van, ahol elsődleges szempont a költséghatékonyság, és az olvasók elérése. Budapestnek két olyan lapja van, amely a legtöbb lakoshoz ingyen eljut: a Metropol újság és a Helyi Téma - írták közleményükben.

A társaság mindkét lappal együttműködik a hirdetések megjelentetése, illetve az utastájékoztatás területén. Autentikus médiakutatók szerint is a Helyi Téma az egy budapesti lakos médián keresztül történő elérésének leghatékonyabb eszköze, mely ingyen eljut minden háztartásba.

A BKV jelenlegi, 12,5 millió forintos szerződése alapján a Helyi Téma 12 megjelenési lehetőséget biztosított - közölték.

Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.