TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csak a rendkívüli tételeknek köszönhetően nőtt a Siemens elektronikai és gépipari csoport nettó profitja a 2001/2002-es pénzügyi évben. A cég a jövő évben azonban romló üzletmenetet vár.

A szeptemberrel zárult pénzügyi évben a Siemens nettóprofitja 24 százalékkal 2,597 milliárd euróra nőtt, eladásai 3 százalékkal 84 milliárd euróra estek vissza. Megrendelései 7 százalékkal 86,2 milliárd euróra csökkentek. Heinrich von Pierer cégelnök szerdán Münchenben 2003-at a kihívások évének nevezte. A portfólió-tisztítás miatt a Siemens inkább csökkenő adatokat vár. A tervek összeállításkor a Siemens nem számolt a gazdasági környezet átütő javulásával.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.