Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Újabb csapás a TV2-nek a vállalhatatlan Éden Hotel adás miatt.

A Vodafone mindaddig nem indít új hirdetési kampányt a TV2-n és a tervezettek előkészítését is felfüggeszti, amíg a csatorna nem tesz eleget ígéretének a botrányos Éden Hotel epizóddal kapcsolatban – közölte a telekommunikációs cég.

Ez komoly csapás a csatornának, ugyanis a Vodafone a TV2 több százmilliós nagyságrendű hirdetője. A cég csak akkor szerződik újfent  a csatornával, ha az az üggyel kapcsolatos belső vizsgálatának eredményét transzparens módon nyilvánosságra hozza, és világos állásfoglalásban garantálja, hogy a jövőben műsoraiban a női jogokat maximális tiszteletben tartja és tartatja, valamint mindent megtesz az ezzel kapcsolatos  törvények és etikai normák betartása és betartatása érdekében.

A Vodafone elfogadhatatlannak tartja, hogy a műsor készítői nem nyújtottak azonnal segítséget a bántalmazott nőnek.

A TV2 amellett, hogy komoly presztizsveszteséget szenvedett el az említett műsor miatt, még a nézettség sem úgy alakul, ahogy azt elképzelhették a csatornánál.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.