2015. április 29. 10:40

Újabb csapás a TV2-nek a vállalhatatlan Éden Hotel adás miatt.

A Vodafone mindaddig nem indít új hirdetési kampányt a TV2-n és a tervezettek előkészítését is felfüggeszti, amíg a csatorna nem tesz eleget ígéretének a botrányos Éden Hotel epizóddal kapcsolatban – közölte a telekommunikációs cég.

Ez komoly csapás a csatornának, ugyanis a Vodafone a TV2 több százmilliós nagyságrendű hirdetője. A cég csak akkor szerződik újfent  a csatornával, ha az az üggyel kapcsolatos belső vizsgálatának eredményét transzparens módon nyilvánosságra hozza, és világos állásfoglalásban garantálja, hogy a jövőben műsoraiban a női jogokat maximális tiszteletben tartja és tartatja, valamint mindent megtesz az ezzel kapcsolatos  törvények és etikai normák betartása és betartatása érdekében.

A Vodafone elfogadhatatlannak tartja, hogy a műsor készítői nem nyújtottak azonnal segítséget a bántalmazott nőnek.

A TV2 amellett, hogy komoly presztizsveszteséget szenvedett el az említett műsor miatt, még a nézettség sem úgy alakul, ahogy azt elképzelhették a csatornánál.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.