<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Közel kétharmados ismertsége van a lakosság körében annak a kormányzati elképzelésnek, hogy az energiaszolgáltatókat nonprofittá kell alakítani - írja a Magyar Nemzet szombati számában a Századvég felmérése alapján.

A megkérdezettek 65 százaléka hallott a kabinet ez irányú szándékáról, közülük 58 százaléknyian támogatják azt, a témát ismerők 41 százaléka úgy véli, javítana Magyarország versenyképességén, ha mind a lakossági, mind az ipari energiaszolgáltatók nonprofit alapúak lennének - írja a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet arra, hogy az elmúlt hetekben több kormánypárti politikus, így Orbán Viktor miniszterelnök is kitért nyilatkozataiban arra, optimálisabb lenne, ha a hazai lakossági és ipari energiaszolgáltatók nonprofittá válnának.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.