<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A Magyarországon a Szécsényi Ügyvédi Irodával együttműködő Schönherr 2009. február 1-jével Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában folytatja terjeszkedését. A visegrádi országok piacaira történő belépéssel jelentősen, mintegy 50 fővel bővül az együttműködő ügyvédek száma.

Az immár 12 európai országban működő Schönherr-irodákban így összesen 310 jogász áll majd az ügyfelek rendelkezésére, áll a társaság közleményében.

Prágában és Varsóban a Schönherr február 1-jétől veszi át a német Gleiss Lutz Ügyvédi Iroda által alapított jogi praxisokat, amelyek a jövőben Schönherr név alatt folytatják tevékenységüket. Pozsonyban hat tapasztalt helyi ügyvéd együttműködésével a Schönherr új irodát alapít.

Az irodák belföldi és külföldi projektekhez nyújtanak majd széleskörű jogi szolgáltatásokat. Prágában a három fő tevékenység a vállalati jog/M&A tranzakciók, az ingatlan- és a versenyjog, míg a varsói iroda ezek mellett szerkezetátalakítási és projektfinanszírozási ügyekkel is foglalkozik.

„A terjeszkedéssel tovább erősítjük közép-európai vezető szerepünket, e piacokra történő belépése eredményeként ugyanis a Schönherr egyedülálló pozícióra tesz szert a régióban, ahol egyetlen más jogi szolgáltató sem rendelkezik hasonlóan kiterjedt közép-európai irodahálózattal.”– hangsúlyozta Christoph Lindinger, a Schönherr vezető partnere.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.