<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Kezesi biztosítási termékkel lépett a spanyol piacra a CIG Pannónia vagyonbiztosítója, így a társaság határon átívelő szolgáltatásaival már több országban is jelen van.

A CIG Pannónia leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT) az elmúlt évek nemzetközi és hazai értékesítési sikereire és tapasztalataira alapozva, valamint a szükséges engedélyek birtokában megkezdte a termékértékesítést Spanyolországban.


Az elmúlt években a külföldi piacokon is megjelent réspiacokon: 2012-ben fuvarozóknak kialakított speciális felelősségbiztosítással lépett piacra Lengyelországban, egy évvel később szállítmánybiztosítási terméket vezetett be Litvániában, míg 2014 óta Olaszországban értékesít kezesi biztosításokat. Egyedi, speciális helyzetekre nyújtott biztosítási megoldásokkal pedig Szlovákiában és Romániában is jelen van.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.