TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Interjú Marján Miklós úrral, a BILK Rt. vezérigazgatójával. Lapunk már évek óta foglalkozik a BILK-kel, mint az egyik legnagyobb logisztikai projekttel. Igyekeztünk nyomon követni az események alakulását, hogy olvasóink mindig a "naprakész" információkkal rendelkezhessenek a soroksári beruházásról.

Ezzel párhuzamosan egy marketing koncepciót is kidolgoztunk, melynek első eleme egy intenzív piacfelmérés volt. Ennek az egyik fázisa a konkurens szolgáltatók elemzése; felmértük milyen szolgáltatásokat kínálnak, milyen kondíciókkal.

A másik, szintén fontos elem - és most ennek vagyunk a legintenzívebb szakaszában, bár a nyár nem a legszerencsésebb időpont erre -, hogy megkezdtük a leendő ügyfelekkel az előzetes tárgyalásokat. Ismerjük, milyen igények vannak általánosságban a piacon, és tudjuk, hogy éves szinten megközelítőleg 100 000 négyzetméteres raktárterület értékesíthető jelenleg Magyarországon. De számítunk a piac bővülésére is, mivel a felméréseink arra engednek következtetni, hogy lassan megindul az eddig használt, elavult műszaki paraméterekkel rendelkező raktárak lecserélése, újabb, korszerűbb, gazdaságosabban üzemeltethető raktárakra.

Alapvetően két ügyfélkörnek kínáljuk a szolgáltatásokat. Az egyik a kifejezetten nagy raktárkapacitást igénylő cégek, itt 5-től 40 ezer négyzetméterig értem a nagy raktárigényt. A másik csoport, amelyeknek jelenleg nem sokan kínálnak megoldást a modern logisztikai bázisokban: az "egy raklapos" ügyfelek. Tehát az egészen kis megrendelőket is ki akarjuk szolgálni. Ezt úgy tervezzük megvalósítani, hogy (talán nem meglepő módon) a BILK első ügyfele a Volán Tefu Rt. lesz, és a társaság, mint logisztikai szolgáltató a legkisebb ügyféllel is tud, és akar szerződést kötni. Ebben az esetben az ügyfél nem a BILK Rt.-vel szerződik, mivel a BILK legkevesebb 1250 négyzetmétert kíván bérbe adni az ügyfeleinek.

Egy komplex logisztikai kiszolgálás ma már elképzelhetetlen vámügyintézés nélkül, ezért megállapodtunk a VPOP-vel, és ennek eredményeképpen, mikor átadásra kerül az első raktár, és a fizikai helyet tudjuk biztosítani a vámtevékenység számára, akkor gyakorlatilag a teljes körű vámszortiment, mint szolgáltatási lehetőség adott lesz. A személyi feltételeket a vámhatóság biztosítja, míg mi a technikai, illetve az irodai feltételeket, és a Royal Sped, mint az ország egyik legnagyobb vámügynöksége által garantált szakmai hozzáértést szavatoljuk.

Forrás: TRANZIT


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.