1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Megdöntötték a napi földgázexportjuk rekordját.

Még soha nem exportált annyi földgázt egyetlen nap alatt a Gazprom gázipari cég Európába, mint kedden. Az orosz vállalat csütörtökön azt közölte, hogy kedden 640 millió köbméter földgázt továbbított európai vásárlóinak, ez 3,6 millió köbméterrel haladja meg a január 27-én elért korábbi rekordot.

A Gazprom a napokban számolt be arról, hogy éves összevetésben 13,4 százalékkal növelte gáztermelését, és 8,3 százalékkal több  gázt exportált a FÁK-országokon kívüli piacokra az idei első tizenegy és fél hónapban. Januártól december közepéig a Gazprom gáztermelése 447,9 milliárd köbméter volt, gázkivitele 184,2 milliárd köbmétert tett ki.

Alekszej Miller vezérigazgató november végén azt mondta, hogy a cég idei gáztermelése 470 milliárd köbméter lesz, gázexportja pedig 192 milliárd köbméter, ami felülmúlja a rekordnak számító tavalyi 179,3 milliárd köbmétert.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!