2002. július 15. 07:41

Az egészségvédelmi termékeket, köztük a gyógyszereket is forgalmazó Glaxo-SmithKlein Magyarországon alakította ki dél-kelet-európai regionális logisztikai központját. Ezen a központon keresztül történik a déli régió áruellátása.

Közép-kelet-európai régió

A GSK központjából a közép-kelet-európai régiót külön menedzsment irányítja. Itt született meg egy új koncepció a közép-kelet-európai régió logisztikájának átstrukturálására. Korábban a régió központi raktára Németországban volt, ahonnan elláták a térség azon országait, ahol nem volt in-market raktár. Az új elképzelések alapján Közép-Kelet-Európán belül több kisebb régiót hoztak létre. A déli régió központja Magyarország lett, ami azt jelenti, hogy a régió ellátási lánc funkciójának működtetése az itteni logisztika felelőssége lett. A déli régióhoz a jugoszláv utódállamok, Bulgária, Albánia és Románia tartozik. Az eladási előrejelzéseket a GSK fenti országokban lévő irodái készítik, de bizonyos központosított tevékenységeket Magyarországon látnak el.

Ennek a keretében a gyárakkal innen tartják a kapcsolatot és a régióból érkezett rendelések teljesítése is a budapesti iroda irányításával történik. A koncepció megvalósulásának utolsó fázisaként két hónappal ezelőtt a régió raktára, versenyeztetés során kiválasztott Tibett & Britten elkezdte működését.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.