2017. augusztus 15. 14:01

Lenézték és lesajnálták a Balmazújvárost a máshol kispadozó, de irreális pénzeket kereső játékosok - mondta Tiba István a csakfoci.hu-nak adott interjújában.

Tiba István, a tulajdonos önkormányzatot képviselő vezető többek között a Balmazújváros anyagi helyzetéről és a focistafizetésekről is nyilatkozott a csakfoci.hu-nak. Az interjú legérdekesebb részei:

  • A balmazújvárosi focicsapat büdzséjének 75 százalékát az MLSZ központi támogatása teszi ki, a maradék 25-öt a város és a kisebb szponzorok biztosítják.
  • Tiba István a légiós-szabállyal nem ért egyet, mert a külföldiek korlátozásával nagyon megdrágultak a magyar játékosok, ugyanakkor az NBI-ben is kötelezővé tenné a fiatal játékosok szerepeltetését.
  • A legjobban kereső játékos havi 7000 eurót visz haza (valamivel több mint 2 millió forint), a keret tizenegynehány tagja pedig 1 millió forint alatt keres. Van prémium is: a győzelemért 1000 eurót, a döntetlenért pedig 500-at kapnak a játékosok, függetlenül az ellenféltől.
(Fotó: haon.hu)
  • Több olyan NB I-es játékossal tárgyalt Tiba, aki a klubjában nem játszott, de olyan magas fizetése volt, hogy eszébe nem jutott hozzájuk igazolni. Ezek a futballisták azóta is a kispadot koptatják, viszont nagyon sok pénzt keresnek.
  • Az NBI másik újoncát illetően abból a szempontból van irigység Tiba Istvánban, hogy a Balmazújvárosnál nincs olyan vállalkozó, aki fele vagy negyed annyi pénzzel támogatná a klubot.
  • Tiba szerint sok pénzből megcsinálni valamit nem olyan nagy fegyvertény, kevés pénzből sikeresnek lenni jóval nagyobb dicsőség és valami ilyesmire készülnek Balmazújvárosban is.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.