1p

A tőzsdén jegyzett econet.hu média üzletága, az EST Media Group (EMG) fogja kiadni a brit Time Out Magazine magyarországi adaptációit - közölte csütörtökön az econet.hu és az EMG. Az erről szóló, három évre kötött licencszerződést szerdán írták alá.

A "Time Out Budapest" című lap havonta, magyar és angol nyelven jelenik majd meg, első száma előreláthatólag ez év végén lesz kapható. Angol kiadása ingyenes lesz, a magyar változat nem. A Time Out magazin 1968-ban, Londonban jelent meg először, azóta a világ 24 országában érhető el, 34 város piacvezető programmagazinjaként.

Az econet.hu média üzletágába tartozik egyebek közt a Pesti Est és Est Lapok, az EST.TV Magazin, a radiocafé 98,6 és a Sziget Kft.

Az econet.hu Nyrt. 2008. szeptember 30-án a 100 százalékos tulajdonában álló EST Média Group Kft.-re ruházta át a média üzletágát és egyidejűleg több mint 1,8 milliárd forinttal megemelte a leányvállalat alaptőkéjét.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!