TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. október 16. 10:29

A tőzsdén jegyzett econet.hu média üzletága, az EST Media Group (EMG) fogja kiadni a brit Time Out Magazine magyarországi adaptációit - közölte csütörtökön az econet.hu és az EMG. Az erről szóló, három évre kötött licencszerződést szerdán írták alá.

A "Time Out Budapest" című lap havonta, magyar és angol nyelven jelenik majd meg, első száma előreláthatólag ez év végén lesz kapható. Angol kiadása ingyenes lesz, a magyar változat nem. A Time Out magazin 1968-ban, Londonban jelent meg először, azóta a világ 24 országában érhető el, 34 város piacvezető programmagazinjaként.

Az econet.hu média üzletágába tartozik egyebek közt a Pesti Est és Est Lapok, az EST.TV Magazin, a radiocafé 98,6 és a Sziget Kft.

Az econet.hu Nyrt. 2008. szeptember 30-án a 100 százalékos tulajdonában álló EST Média Group Kft.-re ruházta át a média üzletágát és egyidejűleg több mint 1,8 milliárd forinttal megemelte a leányvállalat alaptőkéjét.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.