2009. október 9. 04:06

A takarékossági intézkedések keretében hazahívja amerikai tudósítóját a köztévé, ugyanakkor Vígh Zoltán brüsszeli posztját továbbra is fenntartják.

Az Index információi szerint az MTV megszorításai elérték a hírigazgatóságot is, így az MTV felmondja egyes hírügynökségekkel és külföldi tartalomszolgáltatókkal, így a CNN-nel és az Earth Tv-vel kötött szerződését, valamint megválik több külsős újságírótól is.

Bár Vígh Zolán továbbra is Brüsszelben marad, a New York-ból naponta tudósító Bombera Krisztinát hazahívják.

Mint ismert, 2,5 milliárdos megtakarításra kényszerül a Magyar Televízió, miután a tulajdonosi jogokat gyakorló testület nem járult hozzá ilyen mértékű hitelfelvételéhez. A spórolásra hivatkozva mondta fel a Nap-kelte szerződését két hete a Medveczky Balázs vezette intézet, valamint jelentette be, hogy tárgyalnak az úszó Európa-bajnokság és a labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogainak eladásáról.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.