TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének köszönhetően az interneten keresztül is megtekinthetők lesznek a Clio Awards idei győztes filmjei. A honlapon november 20-ától találhatók meg a kreatív anyagok. Ezzel párhuzamosan a szövetség elindítja az Arany Penge Kreatív Fesztivál honlapját is.

A november 20-án, este hat órától, a BM Duna Palotában megrendezésre kerülő vetítést, az idén is a Hungária Szuperinfó támogatja. A világszerte elismert kreatív reklámfesztivál, a Clio Awards 2002. május 21-24. között, immáron 43. alkalommal került megrendezésre idén Miami Beach-en. Az öt nap alatt három alkalommal került sor díjátadó ünnepségre, a pályázók ugyanis három fő kategóriában, az interaktív reklámok, a nyomtatott anyagok (sajtó, óriásplakát és csomagolás), valamint a TV és rádió reklámok területén indulhattak.

A Budapesten bemutatásra kerülő anyagok a legjobb TV-reklámokat ölelik fel. "A rendezvény megszervezésével a MaKSZ célja az, hogy a reklámszakma képviselői betekintést nyerhessenek a világ különböző országaiban készült kreatív munkákba, s az így szert tett tapasztalatokkal tovább emeljék a szakma hazai színvonalát. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy a Clio Fesztivál magyarországi képviseletével lehetőség nyílik a hazai kreatív anyagok széleskörű globális megmérettetésére is." - tette hozzá Egri Gábor főtitkár.

A MaKSZ 2003-ban immáron negyedik alkalommal rendezi meg az Arany Penge Kreatív Reklámfesztivált. "A szervezet szeretné, hogy a pályázatok közötti időszakban is minél több szakember hozzáférhessen a korábbi versenyek nevezéseihez, ennek érdekében elkészítettük a hivatalos Arany Penge honlapot is, mely a www.aranypenge.hu oldalon érhető el" - mondta Egri Gábor. A honlapon az idei rövidlistás és győztes alkotások mellett a tavalyi nyertes anyagok is megtekinthetők. A MaKSZ további bővítést tervez, ugyanis hamarosan az első, a 2000. évi Fesztivál díjazottait is felhelyezi a site-ra. Természetesen az oldal tartalma évről-évre gyarapodni fog az újabb Fesztiválok nevezéseivel. Az alkotásokra háromféle csoportosításban kereshetnek rá az érdeklődők: kategóriák, pályázók és ügyfelek szerint. A honlapon szerepel továbbá a Fesztivál rövid leírása és a Szövetség - vagyis a kiíró - bemutatkozása.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.