TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Volán Tefu Rt. többségi tulajdont szerez a Hungarocamion Rt.-ben, a megállapodást már aláírták a felek.

A megállapodást a Volán Tefu Rt. és a Hungarocamion többségi tulajdonosa, a HC-Invest Kft. írta alá arra vonatkozóan, hogy megvásárolja a Kft. üzletrészeinek 100 százalékát. A pénzügyi befektetők tulajdonában lévő HC-Invest Kft. 1998-tól - az ÁPV Rt. által kiírt, a Hungarocamion Rt. többségi részvénycsomagjának megvásárlására vonatkozó pályázat győzteseként, - több mint négy évig irányította a nemzetközi fuvarozási vállalatot.

A Volán Tefu Rt. ezzel a tranzakcióval közvetve a Hungarocamion Rt. mintegy 92 százalékos részvénycsomagjának tulajdonosává válik, irányítási jogait a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően gyakorolhatja. Az 1984-ben alapított Volán Tefu Rt.-nél jelenleg 1.100 főt foglalkoztat. A cégcsoport idei árbevétele megközelítőleg 25 milliárd forint lesz, míg adózás előtti eredménye várhatóan meghaladja a 2,5 milliárd forintot. Az 1966-ban alapított Hungarocamion Rt. mintegy 2.500 főt foglalkoztat, 2002. évi árbevétele meghaladja a 30 milliárd forintot, adózás előtti eredménye várhatóan 500 millió forint felett lesz.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.