2017. december 1. 09:04

Úgy tűnik, az RTL Klub mesebeli Ludas Matyiként többször is visszaadná a sérelmét a TV2-nek. Szombaton újabb epizód lesz A Fal című vetélkedőből.

Két hete egy részt már leadott a jövő évre tervezett vetélkedőjéből, A Falból, amely kifejezetten sikeres volt. A csatorna által premier előtti adásnak nevezett műsorszámra közel 1,3 millióan voltak kíváncsiak a teljes lakosságban, míg a kereskedelmi célcsoportban 27,6 százalékos közönségarányt (SHR) ért el az epizód.

Az RTL közleménye szerint a nagy sikerre való tekintettel december 2-án új epizóddal jelentkezik a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője, A Fal. Mi ehhez hozzátennénk azt, hogy az előzetesen pozitív kritikát kapó új TV2-es sorozat, a Korhatáros szerelem is ekkor indul, amelynek természetesen alaposan betehet, ha a nézők már az első epizódot sem követik.
 

Ahogy arról az mfor.hu is beszámolt, az RTL Klub a fent említett, két héttel ezelőtti, különleges vetítés előtt telekürtölte a sajtót azzal, hogy a TV2 el akarta úgymond lopni A Fal formátumát, amelynek ők szerezték meg a licenszét. A konkurens csatorna természetesen reagált ezekre a vádakra, ám közleményükben nem cáfolták, hogy hasonló műsorra készülnének, csupán arra emlékeztettek, hogy A Fal is tulajdonképpen egy korábbi vetélkedő egyik elemének a lenyúlása. Illetve, a két csatorna viszonyának megfelelően, odaszúrt a TV2 a vetélytársnak, emlékeztetve őket, hogy hány olyan formátum volt, amelyet a csatorna ahelyett, hogy megvásárolt volna, inkább ellopott. A történet érdekessége, hogy Kolosi Péter egy minap adott interjúban a Való Világ kapcsán egyfajta bűnbánatot tartott, és azt mondta, hogy nem büszke arra, hogy ezt annak idején milyen módon alkották meg.

A szombati műsorváltozásra visszatérve az RTL Klub közleményéből kiderül, hogy a Sebestyén Balázs műsorvezetésével Milánóban forgatott következő epizódban is valódi emberi sorsokat ismerhetnek meg a nézők. A két játékos ezúttal egy házaspár lesz: a 21 éves feleség és az 51 éves férj együtt száll versenybe az akár 100 millió forintos nyereményért. Feszült pillanatokban most sem lesz hiány, hiszen nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a kétfős csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek ismét a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, hogy aztán elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hozzanak a játékosoknak. A premier előtti adás csapata – anya és fia – okosan taktikázott, és végül 11,3 millió forinttal lettek gazdagabbak.
 
mfor.hu