TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A TVK-csoport 5,965 milliárd forint nettó eredményt ért el az idén szeptember végéig, ami 10 százalékkal elmarad az egy évvel korábbi adattól - tette közzé a társaság konszolidált, nem auditált gyorsjelentésében.

A nemzetközi pénzügyi jelentési szabályok (IFRS) szerint a csoport értékesítési árbevétele 100,386 milliárd forint volt, ami 16,5 százalékkal alacsonyabb a tavalyi év azonos időszakának adatánál. A gyorsjelentés szerint a III. negyedév gazdálkodására kedvezőtlenül hatott, hogy a vegyipari ciklus csökkenő marzsot hozott. A TVK által használt alapanyagok ára ugyanis emelkedett, míg a késztermékeké csökkent. Ez valószínűleg a negyedik negyedéves eredményekre is kihat. Emellett rontja a cég kilátásait a korábban feltárt környezetszennyezés kármentesítéséhez kapcsolódó céltartalék képzés, mely szintén az utolsó negyedévet terheli majd.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.