TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Mezőgép Rt. az idei év első kilenc hónapjában a várakozásnak megfelelően 353 millió forint nettó eredményt ért el, ez 18,10 százalékos csökkenés a tavalyi év azonos időszakához képest.

A szerdán közzétett nemzetközi számviteli elvek (IAS) szerinti, nem auditált, nem konszolidált gyorsjelentés szerint a Mezőgép Rt. a harmadik negyedévben 213 millió forint nettó eredményt ért el, ami 10,80 százalékos növekedés a tavalyi év hasonló időszakához képest. A 2002. szeptember 30-val lezárult kilenc hónap árbevétele 12,834 milliárd forint volt, ami 43 százalékos növekedés 2001 első háromnegyed évéhez viszonyítva.

A társaság hangsúlyozza, hogy az autóipari alkatrész és precíziós megmunkálási üzletág magasabb, 3,257 milliárd forintos, és a mezőgazdasági gépgyártó üzletág 603 millió forintos bevétel növekedése adta az árbevétel-emelkedést. A nettó eredmény csökkenését a cég az első negyedévi veszteséggel, valamint a költségek és a kamatkiadások növekedésével magyarázza.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.