TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Eastman Kodak fotótechnikai cég keddi bejelentése szerint alkalmazottainak 2 százalékát elbocsátja, 1300-1700 munkahelyet szüntetve meg. A leépítés a cég korábban bejelentett költségcsökkentő programjának része.

Az érintett állandó dolgozókat a bejelentés szerint azüzleti területeken üres állásokba csoportosítják át, illetve a jelenleg szerződéssel dolgozók helyére irányítják. A munkahely csökkentési terv annak az évi 200 millió dolláros költségcsökkentésnek a része, amelyet a Kodak októberben körvonalazott. A cég kamera- és filmeladásai a gyenge konjunktúra és az utazási kedv csökkenése nyomán visszaestek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.