<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Sokkal több gáz parkol nálunk, mint tavaly, de nem nyúlhatunk hozzá.

A Magyar Nemzet értesülése szerint olyan gázt parkoltat magyar tárolókban a Gazprom, melyet később más országnak fog eladni.

(MTI)

Az orosz állami cég idén legkevesebb 1 milliárd köbméter gázt töltött magyarországi tárolókba, ez a mennyiség jóval meghaladja a tavalyit: a zsanai, a hajdúszoboszlói, a pusztaedericsi és a kardoskúti tároló töltöttsége már 60 százalékos, egy éve októberben viszont csak 45 százalékos volt. Azonban a gázhoz nem nyúlhatunk, mert azt az oroszok majd Szerbiának adják el a télen.

Erről a manőverről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter állapodott meg az orosz féllel még júliusban, ám hogy pontosan mennyi gáz parkoltatására bólintott rá, azt nem közölték.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.