<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Magyarország egyik kommunikációs ügynöksége, a Privy Council Communications, illetve testvérvállalata, a GPS Capital Public Affairs közös képviseleti irodát nyitott Pekingben - közölte a két szervezet szerdán.

A Communications First cégcsoporthoz tartozó két vállalat - e csoporthoz tartozik még a Political Capital Institute, a Green Capital és a Health Capital szakpolitikai elemző és tanácsadó cég is - november 1-jén nyitotta meg hivatalosan képviseleti irodáját Kínában. Együttműködő partnerük a kínai Keeway Consulting Ltd.

A cégcsoport azért tartotta időszerűnek a kínai piacon való megjelenést, mert egyre több kínai nagyvállalat érdeklődik a közép-kelet-európai térség iránt, s a következő évtizedben egyes becslések szerint akár 300-400 milliárd dollárnyi kínai beruházás érkezhet a térségbe, ezek jelentős része Magyarországra.

A két cég a közép-kelet-európai régióban megtelepedni kívánó kínai nagyvállalatoknak kínál kommunikációs és tanácsadási szolgáltatást.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.