<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Már közel 360 magyarországi étterem szolgáltatásai érhetők el a Foodpanda szolgáltatásával, az ételfutár szolgáltatást nyújtó cég az idén további bővülést tervez - közölte Csapó Zsolt, a Foodpanda HU Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a globális Foodpanda-csoport Magyarországon közel egy éve, 2013 február óta van jelen. A statisztikáik szerint az ételrendelések egyharmada okostelefon alkalmazáson keresztül történik. Jelenleg közel 360 magyarországi éttermet listáznak, de ez a szám folyamatosan nő. Budapest mellett országszerte 5 nagyvárosban vannak jelen.

A társaságnak még nincs teljes, lezárt üzleti éve.

A Foodpanda-csoport a globális terjeszkedéshez 20 millió dolláros tőkebefektetést kapott. Jelenleg a világ 37 országában van jelen, stratégiája szerint a cég nyolc további országban jelenik meg a piacon 2014-ben, egyebek között Horvátországban, Bulgáriában, Szerbiában, és Szlovéniában.

A Foodpanda és a partnercége, a Hellofood a leggyorsabb ütemben növekvő online ételrendelő szolgáltatás. 2013-ban a Foodpanda már kapott 20 millió dollárt több befektetői csoporttól.

A szolgáltatással a fogyasztók online választhatják ki és rendelhetik meg kedvenc ételeiket, majd a Foodpanda a rendelést közvetlenül az éttermeknek továbbítja, akik kiszállítják azt. Világszerte több mint 22 ezer partnerétteremmel működnek együtt, és több mint 800 alkalmazottat foglalkoztatnak.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.