2017. július 14. 09:40

A vizes vb hivatalos sörbeszállítója a Pécsi Sörfőzde lesz - írja az OK!PÉCS.

Először a szabadpecs.hu írt arról, hogy a vizes vb hivatalos sörbeszállítójak lehet a Pécsi Sörfőzde. Ez az a cég, mellyel kapcsolatban alig egy hónapja jelentették be, hogy Matolcsy György jegybankelnök unokatestvérének tulajdonába került.

Zakatoló üvegek a Pécsi Sörfőzdében (MTI)

Az információ most már hivatalos és biztos, az OK!PÉCS-nek megerősítették. A lap szerint a food truck-okon lehet majd kézműves söröket is kapni, de nagyüzemi sörökből csak a Pécsi Sörfőzde termékeit fogyaszthatják az érdeklődők.

Az OK!PÉCS-nek azt mondta a cég marketingvezetője, Vasa Tünde, hogy maximum 800 forintba kerülhet egy korsó sör a helyszínen, és mivel prémium rendezvényről van szó, a Szalont vagy az ízesített söröket nem lehet majd kapni.

Frissítés:
A szervező, Bp2017 Kft. péntek délután közleményt adott ki a témával kapcsolatban, melynek címe: "Az index szerkesztősége újabb valótlanságot állít". Igaz, a hírt eredetileg nem ők, hanem az OK!PÉCS közölte, a cikket szemlézte az index szerkesztősége is. 

A rövid közlemény mindenesetre cáfolja a cikkben szereplő állításokat. 

"A 17. FINA Világbajnokság helyszínen a következő sör márkákkal találkozhatnak a látogatók.  A balatonfüredi helyszínen Dréher és Pilsner Urquell kapható, a Városligetben Borsodi és Staropramen, a két Funzone területén a Duna Arénánál és a Margitszigeti Atlétikai Centrumnál az Aldiban az üzletház álltal forgalmazott sör márkák kaphatóak." - írják.

mfor.hu